GLOSMASKINEN.

Tjenixen, står och tränar på det förbannade tyskarovet med morsan. Hon är superduktig på tyska, men när hon förklarar så låter det som om att det kommer ut någon jävla konstig förklaring. :/ Önskade att hon förstog mig mer och att jag förstog hon mer../ annassara

Shopping med sis.

Hej cuties :* Hur har ni haft det idag? Jag har haft det underbart! Vid 11tiden så gick jag & syrran ner på stan och shoppade, vi fan båda två ett par ja köpte stentvättade-jeansleggings och syrran ett par mörkblåa med blixtslås i ände, från vero moda. Jag har själv tittat på dom på internet länge nu, och idag var det första gången jag kunde prova dom. Och dom passade perfekt! Sen köpte jag bara ramlösa&fika. Vi fikade även på Sunday Café, übermysygt! Jag köpte kladdkaka&coca cola, och syrran tog morotskaka&coca cola. Mums :) Nu ska jag äta mat, chao!

/ annassara

Vet någon något bra kollage program?

AAAAAAHH! Jag behöver hjälp! Jag finner inget kollage program så att jag kan göra kollage :( Snälla snälla, om det finns någon som vet någon bra sida eller program som man kan ladda ner gratis så skriv gärna en liten kommentar! Om någon hjälper mig och ger mig någon sida man kan göra kollage på och jag fattar så kan jag skriva eran bloggsida så ni får fler besökare. Kram a.


/ annassara
Upp