Home

Nu är jag hemma efter en lång och görnysig helg hos Johannes på Gotland. Länge sen ja hade så kul å mådde så bra! Så jävla gött, inte särskilt kul när ja åkte hem dock.. Hade velat stanna längre men tyvärr så äre skola imörn.. 


On my way!

Nu har jag äntligen kommit av snabbtåget mot Stockholm och sitter på pendeltåget som går till Nynäshamn! Sliten som bara den tack vare den sömnlösa natten och skrikande tjejerna på tåget som gjorde att de va omöjligt att somna.. Men nu är de 1 1/2h kvar tills båten/färjan går te Gotland och jag tror jag kommer skita ner mig av nervositet, men de får gå ändå!
Förkyld,nervös och allt annat

Just nu sitter jag och funderar på om det kommer bli en sömnlös natt. Är så jäkla nervös inför morgondagen då drar åker över halva sverige (känns de som) och hälsar på en kompis. Känns lite konstigt att åka 50mil helt ensam och om någon skiter sig har jag ingenstans att ta vägen. Menmen, vad gör man inte för någon speciell! Har även lyckats åka på en förkyldning precis innan jag ska åka vilket känns som en självklarhet för mig eftersom något alltid ska krångla.. Men hoppas de släpper innan imörn! Åker hemifrån vid halv 6 och är framme vid 15, så det blir ett gött lång resa för mig. Känner mig fortfarande sliten efter att inte haft en lugn helg på en månad nu, varit i stockholm två gånger och sen en utgång i karlstad, och nu blire gotland och veckan efter det blire ut på Top Cats, sen ska jag vila som bara den! Nu ska jag fortsätta att fixa lite filmer till min iPad så att jag har något att göra under 9 timmars resa..
 
 
 
 
 
Upp